Paashazen, paaseitjes

Paaseitjes | Paasgeschenken | Luxe paaspakketten | Paasmailing

Het verzenden van uw paasgeschenken in brievenbusdoosjes, blanco of full colour bedrukt naar eigen ontwerp, verzorgen wij met de uiterste zorg.
Er zijn zoveel mogelijkheden, dat advies op maat naar onze mening heel belangrijk is, om teleurstellingen te voorkomen. Wij nemen alle tijd voor u, om het juiste produkt met de juiste bedrukking voor de juiste uitstraling te realiseren, zodat u kunt scoren.

Adives op maat! Twijfel niet neem gerust contact met ons op.
Bel 0341 842472 of mail naar verkoop@abp-reclame.nl. Wij helpen u graag verder.


PAASGESCHENKEN - PAASEITJES

Leuk om te versturen door de brievenbus 

Heeft u klanten of personeel door het hele land dan is het leuk om brievenbuspakketjes te versturen, wat natuurlijk in de kosten bespaard. We hebben brievenbusdoosjes in het wit in diverse formaten, maar ook leuke brievenbusdoosjes die full colour bedrukt. We hebben deze in drie maten: 13,8x13,8x2,8 cm, 16,4x12x2,8 cm en 23,3x18,5x2,8 cm.

Wilt u een eigen brievenbusdoosje met full colour bedrukking met uw logo, behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan al vanaf 125 stuks.

Natuurlijk leuk om te vullen met paaseitjes, deze hebben we in verschillende prijsklassen. Voor elk budget een oplossing. Wij denken graag met u mee om hier iets moois van te maken. Zodat u kunt scoren.

Paaseitjes